As Seen On:

Visų dydžių verslui pasiseka su "ClinicSoftware ® .com"

Clinic Software® PAGRINDINIAI FUNKCIJOS

Clinic Software ® JŪSŲ KLIENTAMS

ELEKTRONINĖS SUTIKIMO FORMOS

FORMOS IR PASTABOS
Realiu laiku susietos su planšetėmis, galima pasirašyti kliento sutikimo formas, laiškus ir pastabas. Tai padėjo įmonėms daug lengviau bendrauti ir bendradarbiauti su savo komanda, kad būtų organizuota ir taupoma erdvė. "ClinicSoftware.com" suprato, kaip ši galimybė gali padėti įmonėms geriau valdyti savo klientų santykius.

ATJAUNINIMO PROCEDŪROS

KŪNAS, LŪPOS IR VEIDAS
Naujoji programinė įranga leidžia planuoti ir stebėti įvairias procedūras naudojant tikras nuotraukas ir šablonus. Naudodami paprastą prisilietimą, galite pridėti injekciją ar bet kurią kitą procedūrą kliento gydymo programoje. Taip pat galite paryškinti raukšles ir linijas ant veido ir kūno, kad įrašytumėte jų padėtį ir stebėtumėte jų eigą.

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.

Customer Success Stories

Prisidėkite prie “Clinic Software ®” Vystymosi

ClinicSoftware.com World (Shows, Awards, Press, On The Screen, On The Cover)

CS KLIENTAI : “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 

DIDŽIOSIOS BRITANIJOS SPAUDOJE

CS KLIENTAI : "Tai padidino mūsų pardavimus 400% …tai perkelia verslą į kitą lygį ir nuolat perkelia į naujus lygius … tai privaloma… Didelis Ačiū Jums!"

Paminėjimai žurnaluose: “AESTHETIC MEDICINE MAGAZINE” – “AESTHETIC JOURNAL” – “CCR EXPO” – “PROFESSIONAL BEAUTY MAGAZINE” – “Vitality Magazine BABTAC & CIBTAC”

LEARN MORE

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY